14.08.2011

100.000 Olduk, İnanılmaz...


Daha fazla blog kronolojisinden bahsetmeye gerek yok... 2 seneyi doldurduk ve geçiyoruz... Tıklanma sayımız 100.000 rakamına ulaştı. Elbette etrafta benimle aynı zamanda bu işe başlayan blog sahibi arkadaşlarım var. Kimileri daha çift rakamlarla uğraşırken, kimileri dörtyüzbin-beşyüzbin gibi rakamları buldu.

Amacım her izleyici kitlesine kendi yazılarımı okutabilmek, aynı zamanda aylar ve yıllar geçtikçe; okuyucuyu sıkmayan ve kendini yenileyen bir blog olmaktı. Lakin, 100.000 barajına gelmeden yaptığım blog kıvamında site olma çabası bunun içindir... Biraz değişiklik iyidir...

Dürüst olmak gerekirse, bu süre içinde en büyük pişmanlıklarımdan biri de, blog işine ilk başladığım zamanlarda aldığım isimdi. 2. yılda 100.000 rakamını aşan bu blog için keşke türkçe ve aynı zamanda orjinal bir isim koysaydım olacaktır. Dvdmovieworld blog karakteri için çok aykırı durmakta ne yazık ki... Türkçe bir isim bile değil!

Herşeye rağmen, iyisiyle kötüsüyle, blogların bir dönem engellenmesine karşın 2. yılına girdiğim bu dönemde 100.000 barajını aşmak her anlamda benim için bir mutluluk kaynağı olacaktır.

0 Yorum :