7.04.2010

Icarus [2010]

''Today, is your lucky day''

Eski KGB ajanımız, ''hitman'' işinden sıyrılmak istiyor.Başlarda işler çok güzel giderken, bir anda karanlık dünyadaki satış davaları yüzüden bizim hitman işinden oluyor.Daha sonra bunu ortadan kaldırmak isteyen bir grup insanla savaşırken işe ailesi ve sevenleri karışıyor.

Klasik yapımlardan biri.İşler iyi giderken, tilkiyken bir anda tavşan kaç rolüne geliyor.Daha sonra ortalık temizleniyor.Sonra mutlu olarak yaşamaya devam ediyor.Ne denebilir ki? Tek farkı biraz daha gerçekçi olmuş.Evet ilginç bir şekilde.Ben filmi beğenmedim ve burada savuncak halim yok ama sahneler baya bir gerçekçi.

Çekim açılarını ve efektleri güzel kullanmışlar en azından.Ortada belirli ama klasik bir senaryo var.Birde olayın son kısmında ufak tefek mesajlar veren bölümler ekleyim olayı biraz daha kaliteli hale getirmeye daha doğrusu anlamlı hale getirmeye çalışmışlar ama filmi kurtaramamışlar.

Boşuna 1 saat 25 dakikanızı bunu vermeyin desemde, böyle bir arkadaş ortamı yada aile toplantısında heycanlı ve izlenebilir birşeyler arıyorsanız buyrun.Kısa olmasıda bir diğer avantajı.Her ne kadar bir aksiyon filmi olarak bitirmekte zorlansamda..Notum 10/5..

UnjustLucifer

0 Yorum :