22.09.2012

360 [2011]


Birbirinden çok farklı hayatlar süren bir grup insanın hayatları, heyecan yüklü bir aşk hikâyesiyle de birleştirerek Viyana, Paris, Londra, Rio, Denver, Bratislava gibi büyüleyici ve ilgi uyandırıcı şehirlerde kesişir.

Sevdiğim bir tarz, harika bir oyuncu kadrosu ama ne yazık ki…

Her zaman söylerim ve en beğendiğim örneğinde bile arkasında durmaya çalışıyorum, birleştirme hikayerini çok iyi analiz etmek ve zamanlarını çok harika hatta kusursuz bir şekilde ayarlamak gerekiyor yoksa film anlatılmak istenileni ne yazık ki veremiyor. Bir çorbaya ne kadar çok malzeme koyarsanız ve daha önceden yapmamışsanız, sonunda ne tarz bir tat vereceği bir o kadar sürpriz olur aynen bizim filmimizde olduğu gibi.

Güzel kesişmeler, güzel duygular, büyük aşklar ve sağlam hikâyelerden bahsediyorum ama keşke biraz daha bütünlük kurulabilse, biraz daha tutarlı bir film haline gelebilseymiş… Tam olarak anlatılmak istenilen sonuca varamamışlar ama gene de orta-üst seviye bir film olduğunu belirtmek isterim ve haksızlık yapmam istemem.

Boş zamanda zengin oyuncu kadrosunu karşınıza alarak izlenebilecek bir film, benim için oyuncu kadrosunda sadece A.Hopkins olması bile yeter.

İzleyin, izlettirin. Çok büyük beklentilerin içine girmemekte fayda var.


0 Yorum :