22.09.2009

Johnny Depp Yeni Joker? Hayır!

Bilmem? Ortalıkta bu aralar dolaşan en manyak dedikodu.Saf bir Depp hayranı olarak bunun gerçeğe dönüşmesini isterdim.Heralde o zaman taş taş üstünde kalmazdı.Gerçi Joker karakteri artık süper bir şekilde yalama oldu.Bu yalaklıktan kurtarılması gerekiyor ve bunun tek yolu rolü Depp'in kabul etmesi.

Depp'in bütün filmlerini izleyen bir izleyici olarak bunun süper yankılar uydurcağını söyleyebilirim.Her türlü rolde oynayabilen Depp için bu bir başka dönüm noktası olabilir kendi kariyeri için.Daha önce Jack Nicholson, Heath Ledger gibi oyunculardan bayrağı devralmasını isterdim.

Dahasıda var.Aynı dedikodular çerçevesinde Depp'in joker değil, The Riddle olacağı.Hatta bunun daha büyük bir olasılık olarak söylendiğini okudum.Joker rolü tartışmalı bir biçimde ilerliyor aslında.Hani Ledger'dan sonra bunun altında ezilme tehlikeside yok değil.Ledger öyle bir rol oynadı ki, herkez bir anda diğer jokerleri unuttu bile.Bende bunlardan biriyim aslında.Jokeri oynamak en ufak bir başarısızlıkta ihalenin direk Depp'e kalması demek.Riske değer mi?Yapımcılarda böyle düşündüğünden dolayı onu The Riddle rolüne koymak istiyorlar.

Bunun yanında diğer bir dedikodu ise ''Penquin'' rolü.Peki bu rol için aday kim? Philip Seymour Hoffman.Hımm buda çok ilginç olabilir. D.D Vito bu rol için iyi gitmişti.Hoffman adı geçtiği anda direk kafamda oraya onu koydum ve evet, süper bir şekilde uyuyor.Hoffman'ın kalitesinide biliyoruz, asla sırıtmaz.

Sonuç olarak su anda sizlere gösterebileceğim net bir yorum yada dedikodu bile yok tam olarak.Söylentileri ve sağda solda okuyup duyduklarımı biraz derleyip sizlere burada açıklamaya çalıştım.İnşallah bunlar gerçeğe dönüşürde, biraz zevk alacağımız Batmanlar izleriz.Artık bize düşen 2011 yılında hazır olacağı söylenen bu filmin oyuncu

If rumors are anything to go by, then yes. The blogosphere is already a buzz on who will play the next villains in the upcoming Batman movie. Some are already saying that Angelina Jolie is after the role of Catwoman. Others, that Philip Seymour Hoffman is gunning for The Penguin.

An “insider” (mail boy at Warner Brothers) spoke to the Telegraph about this very issue.

“Producers are convinced that the role of The Riddler is perfect for Depp. Johnny’s a pro. He’ll be able to take direction and still make the character his own. And what better Penguin is there than Philip Seymour Hoffman?”

0 Yorum :