28.09.2009

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs[2009]

Woah çok güzel olmuş ya.Sid ve ailesinin, daha çok aile kavramları üstüne kurulmuş olan Ice Age 3 animasyonundan bahsediyoruz.

Üstüne çok söylenecek bişey yok.Fillerin bebek beklemesi ile bizim aile dağılma aşamasına girer.Yanlız kalan sid, 3 tane yumurta bulur ve bunları çocukları sanmaya başlar.Yumurtalar kırıldığında içinden çıkacak olan hayvancıkların filmin ismine bakarak dinazor oldugunu tahmin edersiniz.Anne dinazor cocuklarını almak için ice age e gelir ve sid le beraber kendi dünyasına geri döner.Bizim takım da sid i kurtarmak için uzun bir yolculuğa başlar.Burada yeni bir ekleme olan ''buck'' ile karşılaşırlar ve onun yardımına ihtiyaçları vardır.

Sinemalarda 3D olarak gösterildi yada halen gösteriliyor.Ben halen 3D film izlemedim.Nasıl olduğunu yada neye benzediğini halen bilmiyorum ama bu haliyle bile bana keyif verdi.İzlenesi çok hoş bir film olmuş.İce Age serisinin geneli hakkındaki oldu; aile filmi.Hani büyüklerde izlesin.Hiç sıkılmadan, ekranın karşısında hoş ve keyifli bir 1 saat 30 dakika geçirme şansı.

Animasyon hakkında söylenebilcek son şey ise, eğer 1. sevdiyseniz 2. yide seversiniz.Eğer 2. sevdiyseniz 3cüyüde seveceğiniz anlamına geliyor.İzleyin mutlaka.

UnjustLucifer

0 Yorum :