13.07.2010

Av Mevsimi [2010] - Kadroya Bak !?-

Yabancı sinemasında; bana bir film senaryosu yaz ve sevdiğin 2-3 oyuncuyu bu filme koy deseler heralde tercihim Depp,Hopkins ve Nicholson'un oynadığı bir film izlemek isterim...

Eğer türk sinemasında bir film yap ve istediğin 3 oyuncuyu koy deseler bu isimler Şen,Tekindor ve Bilginer cevabını veririm..

Burda ise daha iyisi var. Şen,Yılmaz,Tekindor,Yalabıyık gibi 2 muhteşem ve 2 iyi oyuncunun birleşmesiyle oluşan bir film karşımızda. 10 Aralık 2010 tarihinde vizyona gircek olan bu filmde; bir cinayet araştırması sırasında hayatları altüst olan üç polisin hikayesinden bahsediliyor.

Yönetmenliğini türk sinema tarihinin dönüm noktalarından biri olarak kabul edilen ''Eşkiya'' ve ''Gönül Yarası'' filminden tam 6 yıl sonra tekrar yönetmenlik koltuğuna geçen Yavuz Turgul yapıyor. Çekimleri biten film umarım böyle bir kadronun hakkını verebilcek ve bu kadroyu afişlerde gören seyircinin beklentilerini karşılayacak kadar iyidir. Kendi adıma düşüncelerim ise, bir filmde Şen ve Tekindor aynı anda oynuyor ve Yılmaz onlara eşlik ediyorsa, bu filmin türk sinemasının en iyi filmlerinden biri olacağına inandığımdır. Umarım büyük bir hayal kırıklığı yaşatmaz bana ve sinemalara geldiği zaman keyifle izlenecek bir film olur!

1 Yorum :

Şükrü TOK dedi ki...

Şöyle bir afişe göz atan herkesin ilk aklına gelen muhtemel benimkisiyle aynı diye düşünüyorum. Şöyleki Alpacino Robert de niro gibi artislerin çok sık sahneye getirdiği film esintisi ile beraber akıllı şaşırtıcı bir kurgu ve bir olayın peşinden daha derin bir detaya inecek kadar o olayı izleyicinin gözğnde canlandıran bir film havsı var. seninde dediğin gibi kadro ve oyuncularla beraber filim izleyiciyi beklentiye sokan bir afişle karşımıza geliyor. İnşallah güzel bir çalışma olmuştur diye umud ediyor filmi merakla bekliyorum.