6.07.2010

Tekrar mı Batırmamız Gerekiyor ?

10 Nisan 1912 yılında denize indirilen ve dördüncü gününde buzdağına çarparak sulara gömülen Titanik gemisinin hikayesini konu alan James Cameron’ın ünlü filmi Titanik, 100. Yılında üç boyutlu olarak tekrardan beyazperdeye dönüyor.

Bir söylentidir gidiyor.Zaten yıllar yılı ortalıkta gereksiz videolar, gereksiz fragmanlar dolaştı. Ama bu sefer IMDB sitesinde de ilginç bir şekilde coming soon yazıyor..

Şöyle bir yorum getireyim.1997 yılında yapılan Titanic tarih boyunca izlenmiş ve enflasyon oranları dengelendiği zaman, çakma film Avatardan daha fazla gişe yapmış bir film olarak kalıcak hep. Neden tekrar bunu 3 boyutlu olarak ekranlara getirmenin bir gereği var? Bunlar gereksiz ve zor işler, inşallah böyle bir işe girişmezler ve olduğu gibi rahat bırakırlar filmi.

Nedir bu Re-Make yapmadaki cezbedicilik arkadaş anlamadım gitti. Bu kadar mı pazarlayacaksınız herşeyi?

2 Yorum :

SirEvo dedi ki...

Dostum, ben de blog için bir yazı yazdım bu konuda ama henüz yayınlamadım. Yarına sakladım. Ama sen olayı yanlış anlamışsın. Adamlar ellerindeki görüntüyü 3 boyutlu hale getirecekler. Tekrar çevirim vs. olmayacak. :)

UnjustLucifer dedi ki...

Hemm yok genel olarak Re-Makelere olan karşıtlığımı da hazır burada dile getirdim direk Titanicle alakalı olarak değil. Hoş bununda kurcalanmasına karşıyım o da ayrı hikaye