8.07.2009

3 ü Bir Arada

Fired Up 10/5 [2009]

2 erkek 300 kız temalı, Amerikan gençlik filmi.. Will Gluck çekmiş, Heroes'dan West olarak tanıdığımız Nicholas D'Agosto ve Eric Christian Olsen başrolde oynuyor. Ayrıca Sarah Roemer ve Molly Sims'te bütün güzellikleriyle bu ikilinin ardından geliyorlar. Fazla birşey yazmaya gerek yok. Bol bol geyik muhabbeti, tek amaçları seks yapmak olan iki genç adamın amigoluk hayatı vs.

La Linéa 10/6 [2008]

Ray Liotta ve Danny Trejo gibi filmde oynadıkları roller için yaşayanlar, Andy Garcia gibi bir usta ve Valerie Cruz gibi Nip/Tuck'ta Dr. Grace Santiago olarak tanıdığımız güzel bir latin hanım efendi için izlenmeye değer bir film. Ha konusuymuş, hikayesiymiş, yarı sürpriz yarı sürpriz olmayan sonuymuş, yönetmeniymiş filan derseniz, vasat üstü derim. Günlerdir uykusuz kalan bünyeyle ve bol bol çeviri hatalarıyla sorun ben de olabilir ama sanki çoğu kısımda sıkıldığımı hissettim. Biraz yavaş işliyor hikaye ve biraz da dağınık. Sonra pat diye bağlanıveriyor. Asla iyi bir aksiyon izleyicisi değilimdir. Notu yükselten de beğendiğim isimlerdir..

High School Musical 3: Senior Year 10/4 [2008]

Küçük kız kardeşimin ısrarları üzerine onu yalnız bırakmamak adına gecenin bir yarısı izlediğim film. Yönetmen koltuğunda Chicago Hope, Ally McBeal ve Gilmore Girls gibi dizilerin bir kaç bölümünü yöneten Kenny Ortega var. Oyuncular tamamıyle Walt Disney'den çıkma.. Aslen 3 başrol var; Zac Efron ve Vanessa Hudgens. Ve Ashley Tisdale. İlk 2 filmi izlemedim, kardeşim izlemiş. Lisedeki ilk iki seneleriymiş filan. Bu filmde de son seneleri. Film Wildcats'in -yani liseleri- liseler arası basketbol turnuvasında final maçıyla başlıyor. İlk yarıyı 20 farkla geride bitirdikten sonra maçı 1 sayı farkla kazanıp b2b şampiyon oluyorlar. Ve yılsonu balosu filan.. Hepsi de müzikal eşliğinde.. Bir kaç tane güzel sahneler, koreografiler var ama film tıpkı küçük kardeşim gibi 8-15 yaş arasına ve özellikle kızlara hitap ediyor. Bu kadar çok izlenmesi ve başarılı bulunması da bu kızların Zac Efron'u yakışıklı bulmasına bağlı..

Beercholic

0 Yorum :